Welkom op de webshop van Powerlite Europe

Powerlite UK is een onafhankelijk Engels bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de productie van automotive electronica. Powerlite is producent van samengestelde onderdelen en complete units voor veel belangrijke groothandels in de vervangingsmarkt van Europa. Tevens is Powerlite producent van startmotoren en dynamo’s voor bestaande automerken. Daarnaast maken ze verzwaarde startmotoren (high torque) voor menig klassieker. Dit betekent een enorme toename van de aandrijfkracht, vaak het dubbele van de originele unit, en het weegt ongeveer de helft.

Ook in de productrange heeft Powerlite de Dynalite, dat is een wisselstroomdynamo in een origineel gelijkstroomdynamo huis. Dit betekent ongeveer 80 % meer laadvermogen en een gewichtsafname van 40%. Tevens zit er een ingebouwde spanningsregelaar in waardoor een oude losse spanningsregelaar overbodig wordt. Dit alles om geen afbreuk te doen aan de originaliteit van de door U geliefde klassieker.

Fabricage geschiedt volgens de hoogste OE standaard. Deze producten worden gedistribueerd over heel Europa. Mocht het Merk/type van uw voertuig onverhoopt niet in de lijst voorkomen, mail ons dan gerust met de gegevens van uw voertuig. Wij zullen U dan zo spoedig mogelijk berichten over de mogelijkheden. Uw nieuwe Powerlite startmotor hebt U in de meeste gevallen de volgende dag al in huis, indien niet voorradig bij ons binnen 3 werkdagen.

www.powerliteunits.com is eigendom van Loco Classics.