Powerlite biedt een volledige en uitgebreide revisie service voor uw originele startmotor, dynamo of alternator. Wilt U uw voertuig zo origineel mogelijk houden, kies dan voor een gereviseerde unit.

De meest voorkomende startmotoren, dynamo’s en alternators hebben we gereviseerd uit voorraad leverbaar. Hebben we hem niet direct op voorraad dan reviseren we uw eigen exemplaar. Alles gebeurt in de eigen fabriek in de UK en is van uiterste topkwaliteit. Met meer dan 30 jaar ervaring in remanufacturing hebben we een unieke gespecialiseerde kennis opgebouwd.

Uw oude unit wordt uit elkaar gehaald, zorgvuldig gereinigd, gestraald en opnieuw weer opgebouwd met nieuwe onderdelen. Elke unit is afzonderlijk gebouwd en getest door onze technici voor hij weer naar U wordt verzonden.

Mocht uw unit opnieuw gewikkeld moeten worden omdat de spoel kapot is na 50 jaar trouwe dienst dan is ook dit mogelijk. We bieden dus de producten aan tegen 2 prijzen. Een gereviseerde unit zonder of met opnieuw gewikkelde spoel. De keuze is aan U.

Vraag voor uw unit een offerte aan indien hij niet in de webshop voorkomt en we zullen U voorzien van een passende offerte.